Minyak Sanam Unta Untuk Lelaki yang Mahu Perkasa


Minyak sanam unta diperolehi daripada lemak bonggol unta jantan yang hanya  berumur 7 hingga 14 tahun sahaja dan unta tersebut  mestilah unta yang liar yang belum dijinakkan lagi yang hanya  memakan daunan dan tumbuhan sekitar tanah gurun, ini bagi memastikan kematangan dan khasiat kandungan lemak ini adalah yang terbaik. Syarikat Dhab Sinai mencari  sendiri unta ini atau dikenali sebagai unta merah dengan pertolongan badwi gurun. Setelah unta ini disebembelih .dilapah, kemudian di ambil lemak bonggolnya untuk  dicairkan.

Khasiat minyak Sanam Unta

Kebiasaannya digunakan  oleh badwi arab untuk  urutan bagi menguatkan zakar lelaki, memberi rasa berat dan tebal pada zakar selepas beberapa kali urutan sehingga tahan lama. Juga melewatkan inzal dan menstabilkan ketegangan zakar ketika bersama isteri.

Cara gunakan
Amalkan setiap hari untuk mendapatkan ketegangan yang lama!!!
Lakukan urutan dari pangkal hingga ke depan pada bahagian zakar.
Buat urutan  2 @ 3 jam sebelum berjimak!!

Perhatian!!
Oleh kerana minyak sanam unta ini beku, kena cairkan dahulu sebelum guna.
Jemur tempat yg panas untuk mencairkannya.Layorkan dengan api sekejap ok jugak..

TESTIMONI

 Saya baru saja menggunakan Minyak Sanam Unta (Bonggol Unta), itu pun dapatkan dari pengedar Dhab Sinai yang menjualnya kepada saya. Lepas guna sebelum 2@ 3 jam berjimak, memang ok!! masa yang diambil untuk malayari bahtera memang lama..tp kalau nk bagus lagi, saya campurkan dengan minyak dhab. sapu dulu minyak dhab, tunggu bebrapa jam baru sapu minyak sanam unta. Rasanya memang lain...Perghhhh!!! Hebat Giler!!!En.Man, Kajang,Selangor
Hp: 013-2651798

Dapatkan segera Minyak Sanam Unta (bonggol unta) dari En.Hadi : 013-9109445

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...